Funny / Jokes / Entertainment (53)

04-06-2014 Laugh Out Loud
29-11-2012 Funny - How Mobile network works when in need
03-06-2012 Ghalasa - Lets smile - Full funny
12-04-2011 The Female Demerit System
17-01-2010 Paris Hilton's Latest and Hottest Clips.....Never Seen Before....
18-06-2009 Memons
17-06-2009 Welcome Tourist We Speak English
17-06-2009 For Mr Bean
17-06-2009 Visual Wake up Alaram
17-06-2009 Anti President Vote Statement Clothing - Laptop bag Label
13-04-2009 Upcomming Horror Movies in IT Sector
13-04-2009 Blackmail in Recession
18-03-2009 Life is not always like what we dream :)
06-03-2009 Costly Watches
06-03-2009 Human Resource Department Notice of a company to employees
01-12-2008 Tears of Husband
26-11-2008 Effects of Job change
28-10-2008 Cat... looks like intelligent... funny
26-10-2008 Designations...funny!
14-09-2008 Before and After Marriage...
14-09-2008 How to start your day with positive attitude!!!
31-08-2008 Ahhh! Classroom
31-07-2008 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations and some equally stupid answers
25-07-2008 S.H.I.T
04-07-2008 Dead Lock - Boss and Secratory
17-06-2008 PAPA control karain - AAP KI BAHU HAY
13-05-2008 Men are better friends
07-05-2008 What is 710...........? :P
07-04-2008 Larkiyan
06-04-2008 ENGINEERS AND HR OFFICERS
01-04-2008 THE SUCCESS OF MARRIAGE
19-03-2008 Secrets behind a Happy Married life
07-03-2008 Thinking
03-03-2008 Pakistani James bond
16-02-2008 6 weeks , 6 months, 6 years . . .
14-02-2008 Resignation letter of a Software Employee
05-06-2007 Women Conference
16-05-2007 tamatar khao
19-04-2007 Shadi say pehlay, Shadi kay baad
28-03-2007 just for laughs
22-03-2007 From His and Her Diary
09-03-2007 Bill
01-12-2006 santa jokes
03-10-2006 Stupid questions
16-08-2006 guy vs girl
28-07-2006 Husband store
11-07-2006 obituary
21-06-2006 Smart Pakistani
17-05-2006 Sardar on horse
29-04-2006 wrong extention
05-01-2006 Shadi ki daastaan
04-01-2006 Rs 50
01-12-2005 Height of
Sun 31 Aug 2008
Tags: ,
Comments here
Thu 31 Jul 2008

 

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends
Stupid Question:-Hey, what are you doing here?
Answer:-Well, it's so hot , there were no cool cabs so I thought i'd watch some advertisements in the cool comfort of the theatre.


2. In the bus: A fat girl wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet
Stupid Question:-Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again or should i try this time."


3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask
Stupid Question:-Why, why him, of all people.
Answer:-Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-Is the "blah blah blah" dish good
Answer:-No, it’s terrible and made of contaminated cement. We occasionally also spit in it.


5. At a family get-together. When some distant aunt
meets you after years
Stupid Question:-Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-Well you haven't particularly shrunk yourself.



6. When a friend announces her wedding, and you ask
Stupid Question:-Is the guy you're marrying good?
Answer:-No, he' s a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call
Stupid Question:-Sorry. were you sleeping.
Answer:-No. I was playing cricket for India at Sharjah and just when you called Salim Malik was betting with me that Pakistan would win. What do you think?


8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair
Stupid Question:-Hey have you had a haircut?
Answer:-No, it’s autumn and I'm shedding.... ..


9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth
Stupid Question:-Tell me if it hurts?
Answer:-And while I'm telling you , you tell me if I bite.


10. You are smoking a cigarette and someone asks
Stupid Question:-Oh, so you smoke
Answer:-No, it's a miracle ........... it was a chalk and now it's in flames!!!

Tags:
Comments (1)
Fri 25 Jul 2008
Tags:
Comments here
Fri 4 Jul 2008


Any of you who had difficulty understanding Thread Deadlocks.
This is for you….


Boss says to Secretary: For a week we will go abroad, so make arrangement.

Secretary makes call to Husband: For a week my boss and I will be going abroad, you look after yourself.

Husband makes call to secret lover: My wife is going abroad for a week, so let’s spend the week together.

Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tuition: I have work for a week, so you need not come for class.

Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, for a week I don't have class 'coz my teacher is busy. Let's spend the week together.

Grandpa (the 1st boss) makes call to his secretary: This week I am spending my time with my grandson. We cannot attend that meeting.

Secretary makes call to her husband: This week my boss has some work, we cancelled our trip.

Husband makes call to secret lover: We cannot spend this week together; my wife has cancelled her trip.

Secret lover makes call to small boy whom she is giving private tuition: This week we will have class as usual.

Small boy makes call to his grandfather: Grandpa, my teacher said this week I have to attend class. Sorry I can't give you company.

Grandpa makes call to his secretary: Don't worry this week we will attend that meeting, so make arrangement.

!!!!!!!!!!!! !
This IS called deadlock. Can't open .

 :)

Comments here
Tue 17 Jun 2008

Aishwaria - Amitabh - Abhishak

 

Papa control karo, 

 

 

 aapki bahuu hai .

 

 

(Papa please control.................. she's your daughter in law)

 

 ^

 

 

^

 

^

 

^

 

^

 

^

 

^

 

^

 

^

 

^

 

^

 

^ 

 

 

 

 

papa aish.JPG

Comments here
Tue 13 May 2008

Women: A wife was not at home for a whole night. So the next morning, she tells her husband that she stayed at her girlfriend's apartment over night. The husband calls 10 of her best girlfriend's and one of them confirmed that they celebrated birthday party.
 
Men: A husband was not at home for a whole night. So he tells his wife the next morning  that he stayed at his friend's apartment over night. The wife calls 10 of his best friends: 5 of them confirmed that he stayed at their apartment that night and the other 5 claimed that he was still there with them!
 
Conclusion of the story: Men are better friends!!!!
J

 

Comments (2)
Wed 7 May 2008

 What is 710...........???

 

Well This doesn't mean all khatoons J are stupid when it comes to cars....But there always are (a lot of) exceptions!!

Yesterday I was having some work done at the Honda dealer. A woman came in and asked for a seven-hundred-ten.

We all looked at each other, and the mechanic asked,'What is a seven-hundred-ten?'

She replied, 'You know, the little piece in the middle of the engine.I lost it and need a new one. It had always been there.'

The mechanic gave the woman a piece of paper and a pen and asked her to draw what the piece looked like. She drew a circle and in the middle of it wrote 710 !!

He then took her over to another car which had the hood up and asked, 'Is there a 710 on this car?'

She pointed and said, 'Of course, it's right there.'

Now go to the photo below to learn what a 710 is.........

 

 

oil.JPG

Comments (2)