Tue 3 Oct 2006


Here is a sample of some STUPID questions asked by ppl;)

Here the Questions ::

1. At the movies: When you meet acquaintances/ friends.. .

Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed
high-heeled shoes steps on (Not Applicable in Pakistan) your feet...

Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:-No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter...
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??

Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit on it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years

Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big!!
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron !!

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding.... ..

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...

Stupid Question:- Oh, so you smoke ?

Answer:- Gosh, it's a miracle ............ it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

 

Tags: ,
Comments (1)
Tue 11 Jul 2006

 

The phone rang in the obituary department of a Karachi local newspaper.
'How much does it cost to have an obituary printed'? asked a Memon
caller. 'It's 50 Rupees a word, sir,' the clerk replied politely.
'Fine,' said Ghapphar Bhai after a moment. 'Okay then, write this down:
'Rajjakbhai- dead'.'

'That's all?' asked the clerk disbelievingly. 'That's it.' 'I'm sorry
sir, I should have told you - there's a five word minimum.'

'Yes, you should've,' snapped Ghapphar Bhai. "Abhi jara souchnay dau eik
minute" .......

"okay, likho: Rajjakbhai dead. Suzuki for Sale."



;)

Tags:
Comments (2)
Wed 4 Jan 2006

A little boy wanted Rs.50 very badly and prayed for weeks,
But nothing happened.


Finally he decided to write God a letter requesting the Rs.50.
When the postal authorities received the letter addressed to
God ,PAKISTAN ,they decided to forward it to the Finance Minister of Pakistan as a joke.

The Finance Minister was so amused, that he instructed his secretary to send the little boy Rs.20.
The Finance Minister thought this would appear to be a lot of money to a little boy, and he did not want to spoil the kid.

The little boy was delighted with Rs.20, and decided to write a thank you note to God, which read:

"Dear God: Thank you very much for sending the money. However, I noticed that you sent it through the Finance Minister in Islamabad , and those donkeys deducted Rs.30 in taxes ..."

Tags:
Comments (1)
Thu 1 Dec 2005

 

1. What is height of Fashion ?
    Dhoti with a zip.

2. What is height of Secrecy ?
    Offering black visiting cards.

3. What is height of Active laziness ?
    Asking for a lift to house while on a morning walk.

4. What is height of Laziness ?
    Adopt a child.

5. What is height of Craziness ?
    Getting a black paper Xeroxed.

6. What is height of Forgetfulness ?
    Seeing the mirror and trying to recollect when you saw him / her last.

7. What is height of Stupidity ?
    A man looking through a keyhole of a glass door.

8. What is height of Honesty ?
    A pregnant woman taking one and a half ticket.

9. What is height of Suicide ?
    A dwarf jumping from the footpath on the road.

10. What is height of De-hydration ?
      A cow giving milk powder.

 

Tags:
Comments (1)